Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
lucie2211 uvařila 5. 2. 2013 16:10 Losos se zeleninou a smaženými žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lucie2211 uvařila 5. 2. 2013 16:10 Losos se zeleninou a smaženými žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
16 foto Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně