Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
migela-v uvařil 27. 2. 2011 12:13 Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 8. 5. 2010 12:29 Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne 0 0 Zobrazit detail vlevo před pečením; vpravo upečeno Okomentovat
jahoda uvařila 8. 5. 2010 12:29 Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 8. 5. 2010 12:29 Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodový shortcake: Legendární moučník podle slavné americké cukrářky Christiny Tosi je vláčný a křehký díky máslu a smetaně