Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:04 Maďarská klobásová snídaně 0 0 Zobrazit detail Přidáme kečup Okomentovat
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:04 Maďarská klobásová snídaně 0 0 Zobrazit detail Klobása,cibule a česnek Okomentovat
Paprika uvařila 5. 8. 2009 16:04 Maďarská klobásová snídaně 0 0 Zobrazit detail Ostré a výborné Okomentovat
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience