Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Colombo65 uvařil 29. 3. 2015 17:46 Makovec bez mouky 0 0 Zobrazit detail Makovec bez mouky Okomentovat
Colombo65 uvařil 29. 3. 2015 17:46 Makovec bez mouky 0 0 Zobrazit detail Makovec bez mouky Okomentovat
Colombo65 uvařil 29. 3. 2015 17:46 Makovec bez mouky 0 0 Zobrazit detail Makovec bez mouky Okomentovat
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Míša Landová z Peče celá země radí, jak na skvělé cukroví: Plánujte, dejte si čas a nesnažte se péct vše najednou