Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Lendiiik uvařila 11. 11. 2010 17:21 Maminčiny domácí lasagne (masové) 0 0 Zobrazit detail Byly výborný! Okomentovat
AlesPolisensky uvařil 23. 2. 2010 19:13 Maminčiny domácí lasagne (masové) 0 0 Zobrazit detail Hotvé Okomentovat
AlesPolisensky uvařil 23. 2. 2010 19:13 Maminčiny domácí lasagne (masové) 0 0 Zobrazit detail na čtvrtky Okomentovat
Šťavnatý fofr koláč plný jablek: Na přípravě úžasně vláčného a skořicí vonícího koláče je nejdelší škrábání jablek, hotový je za chvíli
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet