Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 18. 11. 2019 16:51 Marinovaná jogurtová králičí stehna pečená na paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 11. 2019 16:51 Marinovaná jogurtová králičí stehna pečená na paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně