Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
1974andrea uvařila 27. 2. 2012 14:41 Marinovaná pomerančová kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 27. 2. 2012 14:40 Marinovaná pomerančová kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 27. 2. 2012 14:40 Marinovaná pomerančová kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 27. 2. 2012 14:40 Marinovaná pomerančová kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 27. 2. 2012 14:40 Marinovaná pomerančová kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dá se nahradit nebo ubrat drahý cukr při pečení? Cukrář Josef Maršálek má řešení, které může využít každý
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku: Lehce okořeněná a podušená zelenina v jemné smetanové omáčce luxusně chutná
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa