Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Marie Svarcova uvařila 22. 6. 2022 08:59 Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 22. 6. 2022 08:59 Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 22. 6. 2022 08:59 Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 22. 6. 2022 08:59 Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku