Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
mika59 uvařila 22. 9. 2015 17:26 Masové bramboráčky (když vám zbude mleté maso) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 9. 2015 17:26 Masové bramboráčky (když vám zbude mleté maso) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 9. 2015 17:26 Masové bramboráčky (když vám zbude mleté maso) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem