Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:14 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:12 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:12 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Muzikanti s uzeným jsou podkrkonošskou lahůdkou: Voní masem i zelím a jejich přípravu zvládne podle receptu každý