Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:14 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:12 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 1. 2016 14:12 Masovo-žampionové koule v čínském zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník