Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
medokomerc uvařil 22. 11. 2016 13:11 Medové perníčky s bílkovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medokomerc uvařil 22. 11. 2016 13:11 Medové perníčky s bílkovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medokomerc uvařil 22. 11. 2016 13:11 Medové perníčky s bílkovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer