Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
adela73 uvařila 20. 9. 2018 05:34 Melounovo-rajčatová RAW polévka 0 0 Zobrazit detail Melounovo-rajčatová RAW polévka Okomentovat
adela73 uvařila 20. 9. 2018 05:34 Melounovo-rajčatová RAW polévka 0 0 Zobrazit detail Melounovo-rajčatová RAW polévka Okomentovat
11 foto Skvělé aprílové žertíky: Falešnými čoko vajíčky, sladkým volským okem nebo slanou colou napálíte koledníky
6 foto Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý