Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
bara.it uvařila 10. 10. 2013 13:28 Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 9. 2013 11:52 Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní
Zapečené špecle s masem,orestovanou zeleninou a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Regina 960 50 min