Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu