Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2011 17:25 Moučník ze šlehaček, smetany a hnědých sušenek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2011 17:21 Moučník ze šlehaček, smetany a hnědých sušenek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2011 17:21 Moučník ze šlehaček, smetany a hnědých sušenek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 5. 2011 17:21 Moučník ze šlehaček, smetany a hnědých sušenek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatový Tarte Tatin: Obrácený koláč naslano z křehkého těsta a zkaramelizovaných masitých rajčat je neuvěřitelně vláčný
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná