Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
KVÍZ: Vše, co potřebujete vědět o vanilkových rohlíčcích. Prověřte své znalosti v kvízu a pak při pečení
První republika s Kristinou: Nejlepší perníčky podle 100 let starého receptu voní po medu a zázvoru a zdobí je plátky mandlí
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!
Rychlá večeře: Na sádle dokřupava upečené topinky s česnekem a pálivou játrovou směsí ocení nejen milovníci pikantních jídel
30 foto Peče celá země v číslech: Soutěž „spolkne“ přes sto kilo másla, 72 kilogramů ovoce, 61 kg čokolády a skoro tři tisíce vajec