Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
mika59 uvařila 26. 9. 2016 14:38 Mrkvové rohlíčky s mákem nebo povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 26. 9. 2016 14:38 Mrkvové rohlíčky s mákem nebo povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 26. 9. 2016 14:38 Mrkvové rohlíčky s mákem nebo povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na Tučný čtvrtek nejlépe opéct jitrnice, aby nepopraskaly: Křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř budou díky těmto trikům