Nejlepší cukrová poleva na perníčky: Aby byla hladká, hustá tak akorát a chuťově dobrá, je třeba dodržet dva zásadní kroky
mysulka uvařila 24. 4. 2016 16:52 Muffiny s brusinkami a kandovanou pomerančovou kůrou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 24. 4. 2016 16:52 Muffiny s brusinkami a kandovanou pomerančovou kůrou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 24. 4. 2016 16:40 Muffiny s brusinkami a kandovanou pomerančovou kůrou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 24. 4. 2016 16:34 Muffiny s brusinkami a kandovanou pomerančovou kůrou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 24. 4. 2016 16:34 Muffiny s brusinkami a kandovanou pomerančovou kůrou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šlehačkové cukroví: Výjimečně lahodné, jemné a na jazyku se rozplývající kousky jen ze tří surovin lehce zvládne i začátečník
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák