Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Mirabelka uvařil 6. 8. 2010 10:34 Nákyp nebo sekaná ze sojového granulátu s kroupami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mirabelka uvařil 6. 8. 2010 10:34 Nákyp nebo sekaná ze sojového granulátu s kroupami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Jak připravit dokonalou kulajdu? Tučnější smetana, pečené brambůrky a ztracené vejce posunou chuť do nebeských výšin