Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
MiskaM uvařila 5. 4. 2019 13:00 Nejlepší beránek z ořechovo-piškotového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 5. 4. 2019 13:00 Nejlepší beránek z ořechovo-piškotového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít slupky z jablek: Připravíme z nich jablečný čaj, křupavé chipsy, jemné smoothie i fantastický kořeněný drink
6 foto Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník
Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí