uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Silikon v akci, aneb Pečení bábovky a cukroví nikdy nebylo snazší