Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Merylas uvařila 14. 4. 2019 20:40 Netradiční šnekový mazanec s mákem a višněmi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 14. 4. 2019 20:40 Netradiční šnekový mazanec s mákem a višněmi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 14. 4. 2019 20:40 Netradiční šnekový mazanec s mákem a višněmi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 14. 4. 2019 20:40 Netradiční šnekový mazanec s mákem a višněmi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 14. 4. 2019 20:40 Netradiční šnekový mazanec s mákem a višněmi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka