Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
RadekGuru uvařil 11. 1. 2024 18:26 Omáčka z kuřecích jater s fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
25 foto Třetí řada Peče celá země nabídne souboj učitelky, pracovníka v IT, hudebnice ze slavné rodiny i gymnazisty. Půjde o hodně
Božský koláč s bílým jogurtem je úžasně vláčný a šťavnatý, křupavá strouhanka ho skvěle doplňuje, a přitom je tak snadný