Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Petonka uvařila 24. 11. 2019 21:43 Ořechové linecké s chutí zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 11. 12. 2018 12:37 Ořechové linecké s chutí zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!