Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Petonka uvařila 24. 11. 2019 21:43 Ořechové linecké s chutí zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 11. 12. 2018 12:37 Ořechové linecké s chutí zakysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý