Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 8. 10. 2011 19:06 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 19:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 19:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 19:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací