Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
medanek uvařila 1. 4. 2019 21:55 Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 1. 4. 2019 21:55 Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 1. 4. 2019 21:55 Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá
22 foto Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka