Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Ivace64 uvařila 4. 7. 2017 18:35 Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 7. 2017 10:29 Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 7. 2017 10:29 Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 7. 2017 10:29 Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Broskvová klevela: Ovocná pomazánka podle receptů babiček nepotřebuje moc cukru, hodí se na lívance i na maso a je rychle hotová
Sezona medvědího česneku začíná. Víme, kam na něj vyrazit, a jak jej poznat od jedovaté konvalinky nebo ocúnu
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky