Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční mlsání: Co by nemělo na vašem stole chybět?

Ať si říká, kdo chce, co chce, ale Vánoce jsou především o jídle. Je tedy více než nutné mít zásoby dobrůtek, které budete vytahovat ze spíže, až přijde chuť na něco dobrého.

Chipsy, vánočka, cukroví, oříšky i čokoláda. Kdo by neznal vánoční obžerství? Když s ním jednou začnete, je těžké přestat, chce to tedy alespoň myslet na to, aby bylo jídlo kvalitní, zdravé a samozřejmě chutné. Naše tipy na vánoční laskominy tato kritéria rozhodně splňují!

Křupavá nadílka

zdroj: Svět plodů

Už máte po krk sladkého cukroví a čokolád? Co takhle vyzkoušet pizzu, uzené nebo wasabi - vše v jednom sáčku, takže nemusíte dělat kompromisy. Každý ze čtyř druhů ořechů je okořeněn na slano. MYX ze Světa plodů obsahuje opravdu netradiční chutě. Vsaďte na wasabi, které vám protáhne ucpaný nos, nebo na příchuť pizzy, která navodí pocit pohody a v neposlední řadě uzené, které k české kuchyni prostě patří. Vyzkoušejte sami, že všechny chtě se skvěle doplňují!

Bramborové lupínky s mořskou solí

Zdroj: AlbertBramborové lupínky Albert Excellent s mořskou solí jsou běžně dostupné v supermarketech Albert. Jedná se o nízkoenergetické mlsání, které je méně kalorické a tučné než klasické chipsy. Brambůrky jsou navíc nakrájeny na pořádně silné plátky, je tedy do čeho se zakousnout! Tahle dobrota prostě nemůže u vánočního televizního programu chybět.

Pro milovníky banánů

zdroj: Svět plodůTyčinka Banana Man Kokos ze Světa plodů je vyrobena z pravých přírodních sušených banánů. Obsahuje ještě strouhaný kokos, který vylepšuje její chuť i konzistenci. Na závěr však přichází to podstatné - kokosové plátky. Tyčinka je poseta kokosovými plátky, které zvýrazňují požitek z jídla. Nejenže příjemně voní a chutná, navíc je tou správnou volbou pro kdejaký mlsný jazýček. No uznejte sami, takovou zdravou, netradiční a chutnou dobrotu v klasickém obchodě prostě nekoupíte.

Sváteční královna stolu

Zdroj: AlbertCo nesmí o Vánocích chybět? Jaká dobrota bývá často označována jako nekorunovaná královna Vánoc? Je to vánočka! Vychutnejte si svátky s tou z Albertu. Pečou ji přímo v hypermarketech z těch nejlepších surovin a mimo jiné do ní přidávají trochu citronového kvasu, proto je tak chutná, vláčná a nadýchaná.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více