Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
varilamyskakasicku uvařila 19. 10. 2012 18:57 Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 10. 2012 18:27 Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 10. 2012 18:16 Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 10. 2012 18:13 Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 10. 2012 18:12 Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky