Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Bibinka uvařila 30. 5. 2014 09:28 Ostřejší vepřové nudličky s kořením Garam Masala 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 30. 5. 2014 09:28 Ostřejší vepřové nudličky s kořením Garam Masala 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra