Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
veganotic uvařila 27. 9. 2015 06:26 Ovesná kaše s banánem, burákovým máslem a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 27. 9. 2015 06:26 Ovesná kaše s banánem, burákovým máslem a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku