Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
nuttela6 uvařila 2. 11. 2015 17:06 Ovocný dortík na plech 0 0 Zobrazit detail S neruňkami Okomentovat
nuttela6 uvařila 2. 11. 2015 17:06 Ovocný dortík na plech 0 0 Zobrazit detail S broskvemi Okomentovat
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
8 foto Dlužil milion, tak začal mlít arašídy. Dnes nabízí ořechové krémy s příchutí dubajské čokolády, mrkve i vanilkového rohlíčku