Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Vanilka uvařila 13. 11. 2010 13:52 Panenka s pepřovo-smetanovou omáčkou a pečenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vanilka uvařila 13. 11. 2010 13:52 Panenka s pepřovo-smetanovou omáčkou a pečenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vanilka uvařila 13. 11. 2010 13:52 Panenka s pepřovo-smetanovou omáčkou a pečenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře