Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
1974andrea uvařila 1. 3. 2016 19:43 Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 1. 3. 2016 19:43 Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Čokoládový dort z mikrovlnky máte hotový za dvacet minut: Stačí pár ingrediencí a lahodný vláčný dezert je na světě