Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
chute-sveta.cz uvařila 1. 9. 2015 10:14 Panna cotta s broskvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 1. 9. 2015 10:14 Panna cotta s broskvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku