Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panna cotta s broskvovým pyré

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (5 min příprava + 5 min tepelná úprava)

3. 9. 2015 12:25

Suroviny

Porce: 4 - 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 212 kJ / 1 246 kcal
Bílkoviny23,02 g
Tuky52,55 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol177 mg
Sodík228 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy160,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

10. 9. 2015 08:06

Mám technickou otázku (poznámku?):-8
Myslela jsem, že se dozvím rozdíl mezi tebou používaným hrnkem a šálkem, proto jsem se na jejich obsah koukla blíž...jednak nechápu, jak může mít 1,5 hrnku 355 ml (snad 360, aby se dal dělit třemi polovinami, ne?) - pak vychází obsah hrnku na 240 ml.
Půl šálku o řádek níž má 120 ml, tzn., že šálek má též 240 ml?:-O
Nebo tomu špatně rozumím? Díky.

zizala

9. 9. 2015 17:52

Jitkas: :yes:
Panna cotta je v překladu vařená smetana. Já bych určitě tuhle dobrotu nešidila, když už mám takovou životní filosofii ;-):-8

Jitkas

9. 9. 2015 09:40

Spise takove "tucnejsi" Latte cotto....

Dana61

9. 9. 2015 08:12

lehké a výborné:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvove pyre panna cotta s broskvemi broskvová panna cotta - recept rozdíl mezi hrnkem a šálkem panna cotta s broskvovým s přelivem jaky je rozdil mezi salkem a s hrnkem pana cotta s broskvemi dort s broskvovým přelivem panna cotta 60 ml broskvova panna cota broskvová pana cotta recept broskvovy pyré panna cotta recept panna cotta broskev řezy s broskvovym pyre příprava broskvového pyre broskovove pyre recept na broskvové pyré panna cotta pro 9 porci zakusek s broskvovým piré

Suroviny: mléko plnotučné, smetana ke šlehání, želatina, cukr krystal, extrakt vanilkový, broskve, likér, cukr krupice

TopRecepty.cz

Panna cotta s broskvovým pyré

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GE13