Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 16:46 Panzanella s vanilkovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 16:46 Panzanella s vanilkovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 16:46 Panzanella s vanilkovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Netradiční Prostřeno!: Menu připravil pořezaný Václav Vydra, Jana Boušková nadchla svými omáčkami
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná