Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
buzzzcock uvařil 17. 1. 2011 13:11 Paprikovo-rajčatová omáčka se sójovými kostkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Citronový chlebíček podle Míši Landové: Krásně nadýchaná a voňavá dobrota, kterou zvládne i méně zkušený pekař
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Smažená cuketa v sýrovém těstíčku: Křehkým plátkům cukety dodá sýr šťavnatost a výraznější chuť, bylinky jemnou vůni