Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jikotka uvařila 21. 7. 2010 13:54 Papriky plněné kuřecím masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 21. 7. 2010 13:54 Papriky plněné kuřecím masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 21. 7. 2010 13:54 Papriky plněné kuřecím masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme, kam v Praze zajít na obědové menu: Našli jsme poctivou klasiku do 150 Kč, milou obsluhu i jídlo bez nápadu
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí