Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Za tohle vás Ježíšek nepochválí. Jaké dárky sehnat na poslední chvíli?
Zdroj: Pixabay

Jestlipak vy vůbec najdete pod stromečkem nějaký dárek! Jestli Ježíšek vidí, že sami ještě nemáte pár dnů před Štědrým dnem nakoupeno, možná na vás také zapomene. Zkuste si to u něj ještě vylepšit a pořiďte překvapení na poslední chvíli.

Možná budete mít štěstí, a ještě stihnete objednat poslední dárky s doručením do Štědrého dne. Pro jistotu si to ale vždy ověřte, abyste nebyl překvapeni vy – nemile. Řešením pro opozdilce jsou dárkové poukazy.

Pro milovníky jídla

Máte nápad, že někoho blízkého potěšíte kuchařkou? Abyste měli jistotu, že nepořídíte tu, kterou už doma má, sáhněte po dárkovém poukazu, díky němuž si každý sám vybere, co si přeje. Poukazy připravil největší český portál o vaření Toprecepty, mají hodnotu 500, 1000 nebo 1500 Kč a obdarovaný bude mít z čeho vybírat. V nabídce jsou Naše moučníky, Naše kuchařka, Naše kuchařka 2 nebo třeba Chalupářská kuchařka.

Vařte jako profík

Chtěli byste vařit jako známý kuchař Jan Punčochář? To vám slíbit neumíme, minimálně se však od něho můžete učit. Ať už pro sebe nebo pro někoho z rodiny pořiďte poukaz na online kurz Jana Punčocháře, který se stane průvodcem přípravou tradičních českých pokrmů pro každý den. Naučte se připravit poctivou uzenou polévku, šťavnatý holandský řízek, uvařit nadýchané knedlíky a mnoho dalšího!

Vánoční snídaně

Jestli už budete mít cukroví a vánočky k snídani dost, ale chcete si s rodinou dopřát něco výjimečného, dejte se do lívanců, vaflí nebo palačinek. A abyste si trochu odlehčili, oslaďte si je rýžovým sirupem Nature’s Promise od Alberta. Je jemně sladký a navíc v bio kvalitě. 

Mauricijské zlato

Gold of Mauritius je blendem vybraných mauricijských rumů, toho nejlepšího, co tento exotický ráj nabízí. Je vyvážený, jemný a lehký, s tóny dubu, sladu a oříšků. Dárkové balení obsahuje i ochutnávku dalších dvou variant. Pokud chcete tuhle dobrotu nadělovat, seženete ji na www.warehouse1.cz.

Zařiďte Vánoce bez dýmu

Stále oblíbenější jsou mezi lidmi nikotinové alternativy. Tak jednu nadělte pod stromeček tomu, komu by se mohla hodit! British American Tobacco patří k nejprogresivnějším inovátorům v této oblasti, a na český trh tak přišel s technologicky dosud nejvyspělejší variantou svého zařízení na zahřívání tabáku. Pod názvem gloTM HYPER X2 nabízí vylepšený design i nové technologie pro zvýšení komfortu při jeho užívání.   Zajímavou novinku je třeba tlačítko pro komfortnější aktivaci režimu Boost. Celkově nová verze glo působí výraznějším a odvážnějším vzhledem, aniž by však ztratila cokoliv ze své elegance a designové čistoty. Podívejte se na shop.myglo.cz.

Dárek z přírody

Minerály mají velkou moc, která je pro člověka velmi prospěšná. Tak ji někomu nadělte. Pokud si nejste jistit výběrem, sáhněte po dárkovém poukazu. Nebo volte pravidelnou dávku energie prostřednictvím balíčku, který byl sestavený z několika produktů a každý měsíc obdarovanému dorazí do schránky. Překvapení tak protáhnete na libovlně dlouhou dobu.

Sladké překvapení

Děti i dospělé potěší tenhle slaďoučký dárek. Jmenuje se Medoniéra a obsahuje obsahuje devět různých druhů českých medů. Zpravidla se v každé kazetě vyskytují čtyři kusy klasických obvykle jednodruhových medů, čtyři kusy Medolád – to jsou medy s ovocem a také jeden Ořecháček. To je směs oříšků zalitá medem. Medoniéry byly vyhodnoceny jako TOP 10 nejpopulárnějších vánočních dárků.