Přírodní kotlet s žampiony
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd bude za chvíli hotový. Jako přílohu nejvíce oceníme brambory v jakékoliv úpravě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 558 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2022 08:20
9. 10. 2016 12:21
28. 8. 2016 19:16
14. 11. 2015 18:23
6. 8. 2014 15:01
31. 12. 2012 19:32
15. 12. 2012 13:37
15. 12. 2012 13:07
15. 12. 2012 12:58
14. 7. 2012 22:55
8. 2. 2012 00:19
29. 8. 2010 21:26
8. 8. 2010 11:01
25. 3. 2010 01:27
9. 11. 2009 18:31
Udělujeme bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 19 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 22 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno 19. 4. 2024 08:50
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 1 hodinou
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 2 hodinami
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 12 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 13 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 13 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: kotlety na žampiónech kotleta na žampionech veprove kotlety na zampionech vepřové maso recepty kotleta na zampionech recept vepřová kotleta na žampionech kotlety recepty kotlety na na žampionech vepřové kotlety se žampiony kotlet na zampionech přírodní vepřové kotlety žampiony recepty kotlety na zampionech recept vepřová kotleta se žampiony recepty vepřové kotlety se žampiony recepty vepřová kotleta se žampiony recept kotleta na žampionech věpřový kotlet na žampionech recepty vepřova kotleta na žampionech vepřové kotlety s žampiony
Suroviny: kotleta, žampióny, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený, paprika sušená sladká, mouka hladká, vývar masový, olej
Přírodní kotlet s žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qBL
33 názorů