Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
martinavas uvařila 17. 12. 2014 20:48 Pařížské velké rohlíky s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
martinavas uvařila 17. 12. 2014 20:48 Pařížské velké rohlíky s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
martinavas uvařila 17. 12. 2014 10:45 Pařížské velké rohlíky s krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedl Ježíš? Ryby a chleba s olivovým olejem zapíjel červeným vínem, pít čistou vodu bylo nebezpečné