Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Danca uvařila 17. 6. 2014 13:06 Pastýřův bramborový koláč s bylinkami a kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 17. 6. 2014 13:06 Pastýřův bramborový koláč s bylinkami a kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 17. 6. 2014 13:06 Pastýřův bramborový koláč s bylinkami a kozím sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu