Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Kocmax uvařila 28. 3. 2024 20:22 Pečená červená řepa a mrkev s medem 0 0 Zobrazit detail Pečená červená řepa a mrkev s medem Okomentovat
Jak upéct hraběnčiny řezy: Výborný moučník s jablky pod sněhovou peřinku se snadno připravuje a skvěle chutná
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec