Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Nikina uvařila 18. 10. 2013 06:38 Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 18. 10. 2013 06:38 Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 18. 10. 2013 06:38 Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Pražské koule, recept na slavný retro zákusek s krémem uvnitř a čokoládou zvenku z pořadu Peče celá země