Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Vareniste.cz uvařila 30. 7. 2015 13:16 Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 30. 7. 2015 13:16 Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa