Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 987 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,24 g |
Tuky | 30,53 g |
Vláknina | 44,22 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 220,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mNB
Moje poznámka
Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mNB
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 15 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 15 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 17 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 18 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 21 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 21 hodinami
Tématické fráze:
pečená kuřecí stehna s nádivkou,
plněné kuřecí kuřecí stehna,
kuřecí stehna s nádivkou pečená,
recept na kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuře s nádivkou s uzeným,
pečené kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuřecí stehna s mandlemi,
vykostěná kuřecí stehna recepty,
pečené kuře smandlovou-nádivkou,
kuřecí vykostěná stehna recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
kopřivy,
mandle,
bageta,
mléko,
vejce,
sůl,
brambory,
rajče cherry,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (2)