Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 20. 10. 2009 10:25 Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 10. 2009 10:25 Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 10. 2009 10:25 Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky
18 foto Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu