Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Tanicka uvařila 26. 6. 2011 14:32 Pečená zelenina s bazalkovo-sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 26. 6. 2011 14:32 Pečená zelenina s bazalkovo-sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chleba ve vajíčku podle Viktorie z MasterChefa: Přidejte strouhaný sýr a šetřete s olejem, výsledek vás ohromí
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice