Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
dzungila uvařila 4. 10. 2014 20:28 Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 4. 10. 2014 20:27 Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kukuřičný superúplněk nastartuje změny v jídelníčku. Berani vymění alkohol za zeleninový salát a Lvi zvolí dietní maso