Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
Oblíbený Paťo opustil Hell's Kitchen: Show mi dala strašně moc. V budoucnu chci své bistro, třeba s někým ze soutěže, říká
Dechberoucí vánoční štóla: Upečte ji hned a na Štědrý den bude vláčná a voňavá. Při správném skladování vydrží týdny
dzungila uvařila 4. 10. 2014 20:28 Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 4. 10. 2014 20:27 Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept